Kijk rustig rond

Ken jezelf

Verbind verschillen

Ontdek de wereld

Proef de sfeer

Als je geïnteresseerd bent in onze school, wil je vast een keer langskomen om de sfeer te proeven. We bieden elk jaar diverse mogelijkheden om bij ons een kijkje te nemen. Van een Open Dag, workshops tot een High Tea. Houd daarom de website en onze social media in de gaten.

Open Dag

Zo organiseren we natuurlijk een Open Dag voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers. Als je daarbij wil zijn, is het nodig je in te schrijven.

Workshops 

Op een aantal dagen kun je meedoen aan een workshop. Je dient je vooraf in te schrijven. Er zijn zowel Engelstalige workshops (tto) als reguliere. Je kiest zelf welke workshop je wil volgen.  

Minilessen

Wij organiseren minilessen voor groep 8-leerlingen met havo/vwo-advies. De lessen vinden plaats onder schooltijd. Het is daarom belangrijk dat je met je juf of meester goede afspraken maakt als je bij ons de minilessen volgt. 

High Tea

Twijfel je nog over onze school? Heb je een paar laatste vragen? Wil je graag een laatste keer een rondje door de school lopen? Kom dan naar onze High Tea voor groep 8-leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). 

Informatiemiddag- of avond

We houden in het najaar een informatiemiddag en -avond plaats voor geïnteresseerde groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers.